Skip to content

Kolačići

Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam posjetitelji internetske stranice dobrovoljno stavljaju na raspolaganje prilikom podnošenja zahtjeva za registraciju. Ovi osobni podaci koriste se povjerljivo i samo u određenu svrhu.

Prijenos ovih osobnih podataka trećim stranama se ne provodi, izuzev ako postoji zakonska obveza ili nalog službenog tijela, kada se ti osobni podatci mogu proslijediti nadležnom tijelu. Pristup internetskoj stranici se protokolira te se tom prilikom bilježe tehnički podaci kao što su posjećenost stranice, operacijski sustav koji se pritom koristi, razlučivost zaslona, vrijeme posjeta i veličina prenesenih podataka.

Radi unaprjeđenja naše ponude, internetske stranice sadrže „kolačiće“ koji se pohranjuju na računalu posjetitelja stranice. Pohranu „kolačića“ moguće je i spriječiti, no s tim u vezi moguća je i ograničena ponuda internetske stranice. „Kolačići“ daju mogućnost pohranjivanja karakterističnih preferencija posjetitelja internetskih stranica, optimiziranja tehničkih procesa i kontinuiranog poboljšavanja ponude.

iBiblos Pohranja sledeče kolačiće

ime kolačića svrha Pružatelj usluge Vrijeme pohrane
cc_cookie_accept Kolačić koji bilježi vašu postavku kako bi omogućio zapis kolačića Beletrina 1 godina
cc_cookie_decline Kolačić koji bilježi vašu postavku tako da ne želite koristiti kolačić Beletrina 1 godina
symfony Generiran zapis kodirane sesije Beletrina ob zaprtju brskalnika
_ga Google Analytics statistika Google 2 godine
_utma Google Analytics statistika Google 2 godine
_utmb Google Analytics statistika Google 30 minuta
_utmc Google Analytics statistika Google do zatvaranja preglednika
_utmz Google Analytics statistika Google 6 mjeseci